MENÚ
Home >> Diem >> Agenda d'activitats

Històric: Agenda d'activitats

27 Gener 2015

Conferència-Taller Habilitats Comunicatives en l´atenció a persones en crisi

A càrrec de l´entitat El Telèfon de l´esperança, els dies 26 de gener, al local de la rectoria de Malgrat de Mari, i el 27 de gener, al Centre Cultural Calisay d´Arenys de Mar.

Veure cartell
16 Gener 2015

Formació Apadrinar un Avi

Formació bàsica als joves que comencen el servei

- Divendres 16 de gener, a les 16.30h, als locals de Càritas Garrotxa (C/Ronda els Paraires, 1 d´Olot)
15 Gener 2015

Exposició fotogràfica Retrats d´inserció, un procés d´esperança

L’exposició “ Retrats d’inserció, un procés d’esperança”de Càritas es pot visitar fins el 8 de febrer a Can Trinxeria d’Olot. La mostra explica 13 casos reals de persones que han acudit a Càritas per aconseguir trobar una feina
Coincidint amb la commemoració del 50è aniversari de Càritas Diocesana de Girona, Can Trinxeria d’Olot acull l’exposició que mostra la feina de Càritas a favor de la inserció laboral dels més dèbils.
 
La mostra, obra del fotògraf David Salcedo, continua el recorregut per les Càritas de la diòcesi de Girona i es podrà visitar, des del 15 de gener i fins el 28 de gener a les instal·lacions de Can Trinxeria d’Olot. L’exposició s’emmarca dins les activitats de celebració del cinquantenari de l’entitat. En aquest context, vol reflectir el treball que es duu a terme amb els participants dels programes laborals, i com se’ls acompanya en el seu accés al món laboral. També busca sensibilitzar la societat i implicar més les empreses en aquesta realitat, per a una inclusió real i necessària.
 
L’exposició està formada per 13 fotos de 16 persones, cadascuna de les quals es troben en diferents moments d’aquest procés d’inserció, seguint el seu pla de treball individual. Cada imatge va acompanyada d’un petit text, que resumeix el cas concret de cada protagonista. Una història d’esforç i superació que ens enorgulleix com a entitat.
 
La mostra  es va inaugurar el passat mes de juny a l’estació de Tren de Girona i Figueres, gràcies a la cessió d’espais d’Adif,  i des de llavors ha iniciat un recorregut per les Càritas de la diòcesi de Girona,on aquests dies es pot visitar fins el 8 de febrer  a l’espai Can Trinxeria d’Olot.

Objectiu: conscienciar els ciutadans
La finalitat d’aquesta exposició és donar a conèixer l’acció social de Càritas i conscienciar a la ciutadania sobre la difícil situació en la que es troben les persones afectades per l’actual situació de crisi econòmica alhora d’accedir a un lloc de treball que els permeti viure amb dignitat. L’exposició vol mostrar aquesta realitat personal, i també sensibilitzar les empreses sobre la necessitat i els avantatges de la inserció de persones que es poden trobar en risc d’exclusió.

Durant l’any 2013, els programes laborals de Càritas van atendre 1043 persones permeten diagnosticar la situació concreta de cada persona i fent-ne un acompanyament en el seu procés d’inserció; destacant-ne que gaire bé el 80% van millorar en algunes de les seves competències, bàsicament en competències transversals i d’accés al mercat laboral.


Us animem a visitar-la!
12345678
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG