MENÚ
Home >> Fem >> Acció Social >> Programa Roba

Acció Social

L’Acció Social es centra en l’atenció i l’acompanyament a les persones que es troben en situació o risc d’exclusió, en el seu procés de promoció i desenvolupament integral i en l’exercici dels seus drets, alhora que en la prevenció d’aquestes situacions de vulnerabilitat.
Programa Roba

Funció social, mediambiental i formativa


Rober

El Rober de Càritas és un servei que té per objectiu garantir l'entrega social de roba a persones amb mancances socioeconòmiques. El Rober també és un espai de reciclatge i aprofitament de roba de segona mà i un punt de formació, de trobada i d'atenció

És un servei que recicla la roba de segona mà i té com a principal objectiu proporcionar roba a persones amb dificultats econòmiques gràcies a donacions desinteressades, tot apostant per la cultura de la reutilització, el reciclatge i el consum responsable. Actualment alguns dels robers de Càritas funcionen com a botigues, on es proporciona roba a canvi d’un import simbòlic, fet que normalitza i dignifica el lliurament de la roba de segona mà.

Poblacions

Roses, Figueres, L’Escala, Castelló d'Empúries, Torroella de Montgrí,
la Bisbal d’Empordà, Pals, Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Banyoles, Girona, Salt, Sant Gregori, Bescanó, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Coloma Farners, Vilobí d'Onyar, Vidreres, Maçanet de la Selva, Hostalric, Riudarenes, Sils, Arbúcies, Breda, Malgrat de Mar, Calella de la Costa, Canet de Mar, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Pineda, Santa Susanna i Sant Pol de Mar.

Tallers de costura

Els Tallers de Costura són espais d'acollida, trobada i cohesió social, adreçats principalment a dones. Les formacions del Taller de Costura proporcionen coneixements pràctics de costura, però també potencien les habilitats personals i socials de les participants amb l'objectiu d'afavorir-ne la inclusió social.

Poblacions

Banyoles, Castelló d'Empúries, Girona, l'Escala, Malgrat de Mar i Palamós.
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Finançadors

Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
Crèdits