MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
28
Juny
2023

Acaben els cursos de TALC d'Olot i Sant Feliu de Pallerols

Amb el repartiment de les acreditacions, aquest mes de juny han acabat els cursos de TALC d'Olot i Sant Feliu de Pallerols.
Més de 60 alumnes han participat en aquests cursos, de les quals més de la metitat han obtingut la certificació final.
Ha estat, creiem, una important formació per avançar cap a una normalització lingüística i cultural.
28
Juny
2023

Nou taller del CDA d'Àpats refrescants i saludables

"Àpats refrescants i saludables" és un nou taller que es desenvolupa al local social del Bosc de Tosca, a les Preses, de 10 hores: 5 dimecres de 10 a 12 h del 14 de juny al 12 de juliol.
Com la resta de tallers dins del projecte CDA es tracta d'una formació vivencial amb el tema de l'alimentació com a fil conductor.
A l'octubre del 2022, a les Preses, es féu el primer taller d'aquestes característiques -"A la tardor, cuina't bé"- amb una molt bona valoració. Fa unes setmanes, una part dels alumnes ens demanaren repetir l'experiència i decidírem continuar amb la cuina de temporada.
Les 14 persones que hi participen posen en comú diverses receptes, idees i experiències per cuidar-nos a l'estiu a través també de l'alimentació.
El taller està dirigit per Laura Baldrich, formadora que els acompanyà també al mes d'octubre i que té una llarga experiència en formacions d'aquest tipus.
A banda, aquest és un element més que pot facilitar la creació de xarxa entre persones de diferents col·lectius.
16
Juny
2023

Molt bona assistència a la Festa de Càritas

Moltes persones, voluntàries, usuàries, tècniques i simpatitzants de Càritas s'han aplegat avui a la tarda per participar a la Festa de Càritas Garrotxa.
Durant més de tres hores s'ha pogut interaccionar amb jocs divertits, àpats variats, balls espontanis, música i conversa amable i distesa.
Junts ens hem pogut sentir Càritas! 
15
Juny
2023

Sortida d'algunes participants de Càritas a la platja

Diverses participants d'alguns programes de Càritas Garrotxa, han fet avui una sortida a la platja.
Allò que pot semblar tan simple i normal per a algunes persones, per a altres els suposa un gran pas endavant cap a un major empoderament personal i comunitari.
15
Juny
2023

Nova convocatòria de la Festa de Càritas

Aquest divendres, 16 de juny, recuperem la Festa de Càritas que es va haver d'ajornar per culpa de la pluja.
Voluntaris, tècnics, usuaris i simpatitzants estem convocats a una estona de convivència per compartir junts la satisfacció de ser i de fer Càritas.
14
Juny
2023

Càritas Garrotxa obté la certificació de qualitat dels seus programes

Cinc programes socials que es desenvolupen a Càritas Garrotxa han rebut, recentment, la certificació de qualitat internacional: ISO 9001:2015.
Els programes que s'han sotmès a aquest estricte control han sigut els de: Acollida, Fem Comunitat, S@ntir, TALC i el Pretaller.
Participar en aquest procés ha suposat un repte col·lectiu, però alhora representa la garantia d'una feina ben feta per servir i poder ajudar més i millor les persones.
 
14
Juny
2023

Presentada la Memòria 2022 de Càritas Garrotxa

Aquesta setmana, amb motiu de la diada de Corpus, s'ha fet pública la Memòria de Càritas Garrotxa corresponent a l'any 2022.
Un nou exercici de transparència, que només vol posar de manifest la ingent tasca duta a terme el darrer any per part dels tècnics i voluntaris de Càritas. Un treball del tot insubstituïble fet amb la voluntat de servir i ajudar les persones més vulnerables del nostre entorn.
Podeu fer-ne una lectura ràpida al següent enllaç:  

                      https://memoria2022.caritasgirona.cat/garrotxa

C__ritas_Garrotxa_Memo__ria_2022.pdf
08
Juny
2023

Signatura del conveni de Càritas amb la residència La Caritat

Avui s'ha signat la renovació del conveni de col·laboració entre Càritas i la Residència la Caritat d’Olot. Cada curs, un grup de joves del programa Grans Moments fa companyia, una hora a la setmana, a persones grans residents i alhora aquests joves s’apropen als valors i aprenentatges de tota una vida, de la gent gran. Un gran enriquiment mutu.

07
Juny
2023

Uns 250 joves participen aquest curs en alguna xerrada de Càritas Garrotxa

Uns 250 joves d'ESO i de Cicles Formatius, de sis centres educatius de la comarca, han conegut Càritas Garrotxa aquest any, a través de xerrades que s'emmarquen en la Guia de Recursos Educatius de l'Ajuntament d'Olot o per altres sol·licituds cursades pels seus mateixos centres.
Cal que els joves coneguin de prop el món social. Ells són del tot imprescindibles per avançar cap a un món millor.
05
Juny
2023

L'hoquei Olot fa entrega dels productes d'un recapte per al CDA

L'hoquei Olot ha fet entrega avui dels productes recollits en un recapte de productes per al CDA, organitzat amb motiu de la festa de cloenda de la temporada esportiva.
Als molts èxits esportius del club Hoquei Olot, aquest any n'hi ha d'afegir un altre: haver sabut vincular la solidaritat, pensar en els més desfavorits, en el context d'una festa ben merescuda i ben preparada.
A més, el club ha fet entrega a Càritas d'una recaptació econòmica feta al llarg de la temporada. Uns diners que se sumaran a altres donatius per fer front a la probresa de la nostra comarca.
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG