MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
05
Maig
2023

Formació sobre menstruació, sostenibilitat i autocura

25 dones de diferents projectes de Càritas, van assistir ahir a una formació, a l'espai Ideal - Oficina Jove Garrotxa, sobre mentruació i alimentació. La sessió formativa va anar a càrrec de Yasmuna Garcia i va facilitar parlar d'aquests temes de manera empàtica, oberta i clara. Les assistents tenien entre 11 i 56 anys i hi havia persones de sis nacionalitats diferents.
També s'hi va tractar el tema de les copes menstruals i les compreses de tela. Al final, totes les assistents es van poder endur els materials que van voler per a ús propi.
26
Abril
2023

Celebració del final del Ramadà

Aprofitar el final del Ramadà per compartir, per viure el sentit de la festa, per potenciar els hàbits participatius i d'organització, d'aprenentatge de la llengua... Qualsevol ocasió pot ser bona per aprendre.
20
Abril
2023

Finalitzen els tallers de "La natural cura del cos"

Aquesta setmana han finalitzat els dos tallers de "La natural cura del cos", que s'inclouen dins el catàleg de formacions que ofereix Càritas, en el marc del projecte CDA.
Aquesta vegada s'han programat des del SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones), dins dels espais grupals de bon tracte, relació i aprenentatge.
Els tallers, d'una durada de 16 hores, es van iniciar a finals de febrer. Durant aquestes setmanes s'han treballat tècniques de relaxació i d'autocures, olis de massatges, colònies relaxants i altres remeis naturals, l'alimentació saludable i la relació entre les emocions i els patrons d'ingesta.
Les valoracions han estat molt positives i han deixat a les participants amb ganes de més. Continuarem treballant-hi, doncs!
20
Abril
2023

Preparant el Sant Jordi

També a Càritas Garrotxa procurem que la diada de Sant Jordi vagi més enllà del ressò d'un sol dia i procurem acostar les persones a la cultura i a l'estimació per al país.
19
Abril
2023

Un bon llibre per a aquest Sant Jordi

La Moixina. Una geografia emocional, un gran llibre per a aquest Sant Jordi. Amb un contingut excepcional, d'una gran qualitat literària, ple de records i emocions.
El llibre de Miquel Macias és atemporal i, a partir d'un coneixement realment expert, ens farà estimar la terra i el país on vivim.
I a més, és solidari amb Càritas.
Pensa-hi!
19
Abril
2023

Formació del SOC a les participants de diversos programes de Càritas Garrotxa

Entre les diverses formacions complementàries, dins dels projectes de Càritas Garrotxa, aquesta setmana algunes participants han assistit a una xerrada per part del SOC sobre el tema laboral.
Moltes persones esperen trobar en la formació l'impuls que les permeti capacitar-se per sortir del cercle viciós de la vulnerabilitat.
A Càritas hi som per a ajudar-les.
15
Abril
2023

Col·laboració de la Marxa de Bianya amb Càritas

L'organització de la XLII Marxa Popular de la Vall de Bianya ha fet entrega a Càritas Garrotxa de la seva col·laboració d'1€ per participant a la darrera caminada del dia 12 de març.
Uns diners que s'adreçaran a la formació de persones, bàsicament dones, en situació de vulnerabilitat.
Moltes gràcies als organitzadors i als participants a la Marxa per sumar-se al projecte.
30
Març
2023

El CNO entrega a Càritas la seva col·laboració econòmica

Aquesta setmana, el Club Natació Olot ha fet entrega a Càritas Garrotxa de la seva col·laboració econòmica d'un euro per inscripció a la cursa de la Mitja Marató d'aquest 2023.
Càritas s'ha mostrat molt agraïda a l'entitat olotina per aquesta aportació econòmica, però sobretot per la seva implicació en el projecte social de Càritas, en favor de les persones més vulnerables.
20
Març
2023

Càritas present a la presentació del document sobre Discriminació Immobiliària

Càritas Garrotxa ha sigut present, avui, a la presentació del document d'estudi i de formulació de propostes sobre el tema de la Discriminació Immobiliària.
El document presentat és el fruit d'un treball de gairebé dos anys, liderat per l'Ajuntament d'Olot, amb la col·laboració dels CASG, d'empreses, entitats i particulars i vol abordar a fons i amb contundència una problemàtica que ens afecta a tots i que la seva resolució ens ha de beneficiar, també, a tots.
20
Març
2023

Participants de Càritas visiten la depuradora d'Olot

Participants de diversos programes de Càritas Garrotxa han visitat recentment la depuradora d'Olot.
És important apropar la formació, sempre que sigui possible, per fer-la més real i entenedora.
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG