MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
01
Juliol
2022

Butlletí núm. 33 de Càritas Garrotxa

Aquests dies de final de juny hem començat a distribuir el nou butlletí informatiu de Càritas Garrotxa, el número 33.
Dotze pàgines per recollir, encara que sigui amb una explicació breu, bona part de l'activitat que duem a terme entre tots els que fem Càritas, aquests darrers mesos.
Més enllà dels programes i del seu desenvolupament, el que realment compta -i que cap Butlletí mai no podrà recollir prou bé- és l'atenció a totes i cadascuna de les persones que han pogut ser ateses per Càritas així com la satisfacció de saber que hagin pogut trobar a Càritas un espai d'escolta i d'acollida per acompanyar-les en la problemàtica que els ha tocat de viure.
33_Butllet___informatiu_C__ritas_Garrotxa_JUNY_2022.pdf
19
Juny
2022

Memòria 2021 de Càritas Garrotxa

Amb motiu de la Festivitat del Corpus, s'ha difòs un any més, la Memòria anual de Càritas Garrotxa.
Es tracta d'un document senzill i breu, però que posa de manifest, encara que sigui de manera succinta, l'ingent treball dut a terme durant l'any 2021, per part de totes les persones que fem Càritas.
El compromís i la raó de ser de Càritas no és altra que fer costat a les persones més vulnerables de l'entorn, invertin-t'hi tots els esforços i recursos de què disposi. I així es palesa en la Memòria que aquests dies es presenta.
Mem__ria_2021_C__ritas_Garrotxa.pdf
17
Juny
2022

Cloenda del curs a Càritas Garrotxa

Aquest dijous s'ha dut a terme la trobada de cloenda del curs 2021-2022 a Càritas Garrotxa amb assistència de voluntaris, tècnics i persones participants dels diversos projectes.
Han sigut més de dues hores de convivència relaxant i participativa que han permès coneixer-nos una mica més, i sentir-nos encara més integrants d'un projecte que ens fa a tots sentir-nos Càritas, sigui quin sigui el paper que hi tenim.
Al final, el grup Country qui pugui va animar la festa amb un ball participatiu que va ajudar encara més a crear un clima agradable i familiar.
17
Juny
2022

Cloenda del curs d'Apadrinar un Avi a Càritas Garrotxa

Aquesta setmana, una vintena de joves han dut a terme la trobada de cloenda del curs 2021-2022 del projecte Apadrinar un Avi.
Durant tot el curs, aquests joves han fet un acompanyament a un avi / àvia d'una residència de gent gran.
Ha estat, una vegada més, una activitat molt profitosa que ha enriquit a joves i a persones grans, compartint experiències, records, vivències i sobretot molta estimació.
Aquest ha estat el primer curs que ha encarat parcialment la normalització d'un projecte que havia arribat a tenir 60 joves participants, l'any abans de l'inici de la pandèmia.
L'any que ve, sens dubte hi tornarem.
16
Juny
2022

Xerrades del CDA sobre esmorzars saludables

Aquestes setmanes d'han dut a terme diverses xerrades sobre esmorzars saludables al Casal Cívic del barri de Sant Miquel i de Pequín, d'Olot.
L'activitat, organitzada per Càritas Garrotxa i pel Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, s'emmarca en els tallers del CDA. I es fa en diversos punts per tal de descentralitzar l'oferta formativa i de fer-la més transversal i participativa per a tothom.
L'activitat té un gran impacte per la la seva simplicitat i perquè ofereix recursos senzills a l'abast de tothom.
09
Juny
2022

La Jornada solidària de l'IE Besalú col·labora amb Càritas

Aquesta setmana, alumnes representants de la comissió organitzadora de la Jornada solidària de l'IE Besalú han fet entrega a Càritas Garrotxa dels més de 1.000 euros recollits en les activitat del dia.
Càritas ha agraït el seu donatiu que es destinarà sense cap mena de dubte a ajudar famílies en situació de vulnerabilitat i, alhora, els ha felicitat per incloure en el seu projecte educatiu de centre la vessant solidària, com un contingut més per ajudar a formar ciutadans actius, compromesos i solidaris.
02
Juny
2022

Finalitzen els taller d'alimentació saludable per a infants

Aquesta setamana s'han acabat els tallers d'alimentació saludable amb fruites i verdures, organitzats conjuntament per Càritas i Creu Roja i adreçats a infants de famílies vulnerables.
La valoració dels participants ha sigut molt positiva i de ben segur que cap d'ells s'imaginava de bon principi que pogués trobar agradable i atractiva l'elaboració de plats ben variats confeccionats a partir de fruites i verdures!
01
Juny
2022

Tallers de Nutrició i Salut

Estan a punt de finalitzar els Tallers "Nutrició i Salut" organitzats per Càritas Garrotxa  i el CASG, en el marc de les formacions gratuïtes del Centre de Distribució d'Aliments.
12 persones de 8 nacionalitats diferents han seguit aquesta formació durant 9 setmanes, seguint els consells de Laura Baldrich.
Els tallers han pretès que les assistents aprenguessin a cuidar el propi cos menjant bé.
18
Maig
2022

Xerrada alumnat jove Escola Pia d'Olot

Avui han sigut alumnes de l'Escola Pia d'Olot, demà seran joves d'altres centres els que visitaran Càritas Garrotxa.
L'any passat eren joves d'una promoció, aquest any, d'una altra.
No podem defallir. Hem d'explicar als joves que els necessitem, que el món els necessita per construir un món millor.
13
Maig
2022

Trencada de guardioles per Ucraïna

Amb la trenda de guardioles de Càritas d'aquest matí s'ha conclòs la campanya de recollida de donatius per a Ucraïna a la Plaça Mercat d'Olot.
Un cop fer el recompte, s'han recollit 766,67 euros que ja s'han lliurat ja a la comunitat ucraïnesa de la Garrotxa que s'encarregarà de la compra de medicaments per dur a Ucraïna i per ajudar a apaivagar el dolor i les ferides d'una guerra que mai no hauria d'haver començat.
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG