MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
27
Febrer
2022

Programa d'atenció a la Gent Gran de Càritas Garrotxa (3)

El programa d'acompanyament a  les persones grans de Càritas Garrotxa busca voluntaris i voluntàries per participar-hi.
Tothom necessita sentir algú al seu costat, sentir-se estimat i valorat.
Vols col·laborar-hi?
Truca'ns: 972272840.
26
Febrer
2022

La Moixina. Una geografia emocional (Setmana 17)

“Com diu Fages de Climent, el que Francesc Vayreda compartia amb el seu pare era l’estima envers una mateixa terra, envers un mateix paisatge que ara, cent anys després, també admiro des del prat de l’Eruga estant”. (Miquel Macias: La Moixina. Una geografia emocional, pàgs. 60-61).

24
Febrer
2022

L'alumnat de TALC celebra el dijous llarder

Avui, dos dels grups dels Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural (TALC) han anat al Parc Nou a celebrar el Dijous llarder (amb coca i xocolata). També han visitat el jardí d'herbes remeieres i el museu, abans que tanqui definitivament per donar pas a l'Espai Cràter.
Continuem doncs, dins del marc del treball comunitari, potenciant la cultura i el coneixement del país i de les tradicions comunes.
23
Febrer
2022

Nous productes per al CDA gràcies al Gran Recapte

El Gran Recapte no és flor d'estiu. Les aportacions que s'hi fan tenen també efectes a llarg termini.
Precisament aquests dies, amb els diners recollits del darrer Gran Recapte, s'han pogut comprar. al CDA de Garrotxa, productes d'higiene i fruits secs que no es contemplaven en la cistella bàsica.
Hem d'agrair les donacions econòmiques que es van fer en aquell moment i que permeten aquest degoteig de noves compres que dignifiquen un servei tan bàsic i imprescindible com és el del Centre de distribució d'aliments.
20
Febrer
2022

Programa d'atenció a la Gent Gran de Càritas Garrotxa (2)

El Programa Ser Gran en Dignitat de Càritas Garrotxa, adreçat a la Gent Gran, vol potenciar un envelliment actiu en les persones en situació de solitud no volguda, a través de la intervenció comunitària.
Vols col·laborar-hi?
Truca'ns: 972.272840 
19
Febrer
2022

La Moixina. Una geografia emocional (Setmana 14)

“Contemplant can Masdevall, prenc consciència d'ésser davant d’una de les darreres pàgines escrites per la cultura que modelà els paratges de la Moixina tal com son. És la darrera casa de pagès”. (Miquel Macias: La Moixina. Una geografia emocional, pàgs. 54-55).
16
Febrer
2022

Programa d'atenció a la Gent Gran de Càritas Garrotxa (1)

Vols dedicar una estona a la setmana i convertir-te en bona companyia per a les persones grans que participen al projecte de Càritas Garrotxa?
Truca'ns: 972.272840.
Les faràs felices!
13
Febrer
2022

La 5a edició de Dansem.Garrotxa ha ofert un gran espectacle

Aquest diumenge, 13 de febrer, s’ha omplert el Teatre Principal d’Olot per veure l’espectacle Dansem.Garrotxa, l’activitat del món de la dansa organitzada per Càritas Garrotxa amb la participació de les principals escoles i grups de dansa de la comarca i amb el suport del Teatre Principal d’Olot i de l’ajuntament de la ciutat. Més de 350 persones han pogut gaudir d’un espectacle vibrant, dinàmic i variat amb la participació d’onze escoles que practiquen balls de modalitats ben diferents: ballet clàssic, dansa contemporània, dansa tradicional, flamenco, bachata, break dance, dansa del ventre, etc.

Càritas ha agraït a totes les escoles la seva participació desinteressada: Country Qui Pugui, Escola de dansa Esbart Olot, Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, Eva Durban Corporal i   Artístic, Escola de dansa Violetta Arp, Esbart Marboleny, Art Movement Break Dance, Gimnàs Ani Totfitness, Grimaldidance salsa i bachata, Hibiscus dones en dansa i La Quarta Paret.

No cal dir que, ja des d’avui, els organitzadors de Càritas ja somien en una 6a edició del Dansem.Garrotxa que s’espera que sigui del tot normalitzada.

11
Febrer
2022

La Moixina. Una geografia emocional (Setmana 8)

“Un dels prodigis de la neu és la seva capacitat d’interacció amb la vegetació. Ressegueix les tiges, s’entortolliga capriciosament a fulles i brancades i dibuixa combinacions curioses amb elements singulars. (...) A les capçades, la neu blanca recrea un cobricel tricolor amb el marró de les branques i el blau, en aquests moments especialment intens, del cel”. (Miquel Macias: La Moixina. Una geografia emocional, pàgs. 42-43).
05
Febrer
2022

Càritas Garrotxa als 5' de Ràdio Olot (03/02/2022)

Per a moltes persones -també de la Garrotxa- tornar a la normalitat només vol dir continuar vivint en una situació de pobresa i vulnerabilitat cronificada i desesperant. (Els 5' de Ràdio Olot entrevista Càritas Garrotxa, 03/02/2022)

Podeu recuperar l'entrevista completa als podcasts de Ràdio Olot: 
5'+ amb Càritas: La situació social a la Garrotxa és pitjor del que sembla (03/02/2022)  https://radiolot.cat/podcasts/audio/ID/18996/
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG