MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
08
Novembre
2021

Nova activitat dels grups Fem Comunitat de Càritas Garrotxa

Els grups de Fem Comunitat han programat una nova activitat oberta a tothom per al dia 11 de novembre a les 10 del matí, als locals de Càritas Garrotxa: Trobada amb Stop Racisme per parlar de lloguers, un tema que preocupa i molt a moltes persones, avui per avui.
Cal fer, abans, inscripció prèvia al 659142741.
07
Novembre
2021

Gran assistència al concert de Gòspel d'aquest diumenge

Prop de 200 persones han assistit aquest diumenge al concert de Gòspel organitzat per Càritas Garrotxa.
Tam Tam Gòspel, Gòspel Cor Garrotxa i Cor Gòspel Girona ens han ofert avui, un concert amè, vibrant i d'un gran nivell, amb interpretacions variades i que han emocionat i fet viure el gòspel al públic assistent.
La recaptació del concert anirà adreçada al desenvolupament d'un nou programa de Càritas pensat per a persones molt vulnerables, el Pretaller.
05
Novembre
2021

Taller de Remeis Naturals als Tallers de TALC

Aquest dijous, el grup TALC3 de Càritas Garrotxa ha iniciat el taller de REMEIS NATURALS PER A LA SALUT FAMILIAR amb la Gemma Serra. En aquesta primera sessió han elaborat un xarop amb ceba, llimona, sucre i mel, per als refredats.
 

22
Octubre
2021

Torna al concert de Gòspel per Càritas

Torna el concert de Gòspel per Càritas, el proper diumenge, 7 de novembre, a les 6 de la tarda a la Sala el Torín, amb els ja tradicionals tres grups: Gòspel Girona, Tam Tam Gòspel i Gòspel Cor Garrotxa.
Es poden trobar entrades a Càritas Garrotxa (972272840) i una hora abans a la mateixa sala El Torín d'Olot.
21
Octubre
2021

Nous continguts d'informàtica als Tallers de Càritas

Als Tallers de Càritas Garrotxa hem afegit darrerament nous continguts d'informàtica bàsica per tal de capacitar les persones per a esdevenir usuaris competents. Aquests coneixements són avui per avui tan necessaris com la resta de l'alfabetització i de la cultra general que s'hi treballa. Fem Comunitat sense deixar ningú enrere.
18
Octubre
2021

Fira de Sant Lluc d'Olot Octubre 2021

Aquest cap de setmana de la Fira de Sant Lluc d'Olot, Ecosol i Càritas Garrotxa han estat presents amb una parada a la fira per vendre productes artesanals confeccionats al nostre cosidor social.
La presència de Càritas és necessària també en aquests espais per visibilitzar la tasca que es fa des de Càritas en l'àmbit de l'economia social. Cada venda de qualsevol dels nostres productes ha ajudat a potenciar llocs de treball d'inserció en l'àmbit comarcal.
13
Octubre
2021

Tornen els Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural de Càritas

Amb l'arribada de l'octubre, tornen els Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural de Càritas Garrotxa (TALC).
Són quatre cursos adreçats a dones il·lusionades i amb ganes d'aprendre, totes adultes, que no es resignen a la seva situació i que es volen superar.
El coneixement fa comunitat, en canvi el desconeixement aïlla i empobreix. A Càritas apostem pel camí de la formació i del coneixement.
 
06
Octubre
2021

Presentació del llibre "La Moixina. Un geografia emocional", de Miquel Macias, al Restaurant la Moixina d’Olot

Gairebé un centenar de persones han assistit aquest dimecres, a les 7 del vespre, a la presentació del llibre d’en Miquel Macias. L’acte ha començat amb una salutació i agraïment per part del president de Càritas, qui ha destacat la generositat de l’autor i la de tots els  col·laboradors fent donació dels beneficis de la venda del llibre a Càritas Garrotxa i ha aprofitat per fer, també, una breu referència al programa “Fem Comunitat” destinatari dels diners recollits. A continuació ha pres la paraula Pilar Ferrés que ha fet un repàs -trimestre a trimestre, seguint els passos d’en Miquel- de les obres pictòriques i dels autors que també s’han emocionat davant d’aquests mateixos paratges. Després ha sigut la Margarita Casacuberta que, en una extensa i interessant glossa, ha destacat les qualitats literàries de l’obra i la importància de les paraules per transmetre tota la riquesa vivencial -i fins les dels més petits detalls- que els paratges de la Moixina han despertat en l’autor. A continuació ha pres la paraula en Domènec Moli per convidar-nos a tots a seguir els passos d’en Miquel fent una nova passejada pels paisatges de la Moixina amb una nova mirada, observadora, sense presses, i deixant-se impregnar per les emocions que fins ara ens poden haver passat desapercebudes.

Finalment, en Miquel Macias ha tancat la presentació amb unes paraules emocionades. Després d’agrair les nostres mostres d’ajut que ha rebut, ha explicat les motivacions i el perquè d’un llibre tan diferent que s’endinsa en la descripció i en la vida d’un paisatge des de la perspectiva d’un geografia veritablement emocional.

L’acte s’ha conclòs amb un refrigeri ofert amablement pel Restaurant La Moixina, a tots els assistents.

03
Octubre
2021

Presentació del darrer llibre de Miquel Macias a benefici de Càritas

Aquest dimecres, 6 d'octubre, a les 7 del vespre, i al restaurant La Moixina d'Olot es farà la presentació del darrer llibre de Miquel Macias: 

                                La Moixina. Una geografia emocional

La presentació de llibre anirà a càrrec de Mita Casacuberta i hi parlaran, també: Domènec Moli, Pilar Ferrés, l'autor, Miquel Macias, i Càritas Garrotxa.
L'acte és obert a tothom.
El llibre es vendrà a 20€ als següents punts de venda:
- Llibreria Drac
- Quiosc El Gurn
- Quiosc de la Pça. Clarà
- Restaurant La Moixina
- Agrobotiga del Passeig
- Cooperativa de la Vall d'en Bas
- Oficina de Turisme d'Olot
- Cal Russet
- Càritas Garrotxa
- A diverses botigues de l'ACO: Can Manxa, Calçats Rovira, Calçats Baldiret, La Sabata, Can Morera, Can Carbasseres... 

27
Setembre
2021

Les festes de Sant Miquel homenatgen les entitats garrotxines

En el marc del pregó de les festes del barri de Sant Miquel d'Olot d'quest any, la Comissió de festes i l'Associació de Veïns han volgut retre un senzill homenatge a les entitats més representatives i a particulars que han dut a terme una tasca encomiable durant la pandèmia que encara estem patint.
Càritas Garrotxa ha rebut amb satisfacció aquest gest de reconeixement i els ha agraït, també, el treball que ells duen a terme com a voluntaris en favor del barri, de la ciutat i de les persones.
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG