MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
31
Agost
2021

Càritas Garrotxa i Ecosol a la Botiga al carrer d'Olot

Aquest cap de setmana, Càritas Garrotxa i Ecosol (l'empresa social de Càritas) hem estat presents, tant divendres com dissabte, a la Botiga al Carrer d'Olot. Hi hem venut articles confeccionats al nostre cosidor social, i hem mostrat, un cop més, a la ciutadania una part de l'activitat que Càritas du a terme per ajudar les persones més vulnerables per tal que puguin desenvolupar les seves capacitats i així progressar en la seva total inserció en el món laboral.
18
Agost
2021

Presentat el nou partit de futbol solidari de la UE Olot

Avui, als locals de la UE Olot, s'ha fet la presentació del nou partit de futbol entre la UE Olot i el Nàstic de Tarragona, a benefici de Càritas Garrotxa, que tindrà lloc el poper dissabte 21 d'agost, a 2/4 de 7 del vespre.
Càritas Garrotxa i la UE Olot van signar el 2011 un conveni de col·laboració que incloïa la realització d'un partit anual a benefici de Càritas. L'any 2020, a conseqüència de les mesures restrictives de la pandèmia, aquest partit no es va poder dur a terme.
El preu de les entrades serà de 5€ per als socis i de 10€ per als no socis del club.
29
Juliol
2021

Nova col·laboració d'Ecosol i Càritas Garrotxa amb l'Ajuntament d'Olot

L'ajuntament d'Olot ha prioritzat la inserció social en la contractació d'un nou equip per a tasques de neteja a diferents barris de la ciutat. La gestió i la coordinació d'aquests nous llocs de treballs s'ha adjudicat a Ecosol i Càritas Garrotxa. Una bona mostra més de la col·laboració i bona sintonia entre administracions locals i entitats socials que ens fa treballar junts vers els mateixos objectius socials, prioritzant sempre les necessitats de les persones.
24
Juliol
2021

Productes del Cosidor de Càritas Garrotxa i Ecosol (3)

Al cosidor de Càritas Garrotxa, conjuntament amb ECOSOL, oferim llocs de treball a persones amb dificultats per accedir al món laboral. Hi venem productes artesanals de qualitat, la majoria fets amb materials reciclats.
Si en vols comprar, truca'ns i t'informarem: Montse (644.39.71.29), Roser (676.34.68.50).
24
Juliol
2021

Productes del Cosidor de Càritas Garrotxa i Ecosol (2)

Al cosidor de Càritas Garrotxa, conjuntament amb ECOSOL, oferim llocs de treball a persones amb dificultats per accedir al món laboral. Hi venem productes artesanals de qualitat, la majoria fets amb materials reciclats.
Si en vols comprar, truca'ns i t'informarem: Montse (644.39.71.29), Roser (676.34.68.50).
23
Juliol
2021

Estiu de sortides als grups de Fem Comunitat

Aquest estiu es continuen fent totes les sortides programades per als grups de Fem Comunitat de Càritas Garrotxa.
Sant Privat, Platja de Sant Martí d'Empúries, Font de la Puda de Sant Jaume de Llierca... això també és "Fer Comunitat". No es pot estimar allò que no es coneix. Aquesta és la clau.
25
Juny
2021

Butlletí informatiu núm. 30 de Càritas Garrotxa

Fem difusió del nou Butlletí informatiu núm. 30 de Càritas Garrotxa.
Després d'un període tan complicat com el que hem viscut, és una satisfacció comprovar la tasca que entre tots hem dut a terme. També ens hem d'alegrar de com s'han pogut desenvolupar els diferents programes, malgrat les dificultats que tots recordem.
30_Butlleti___informatiu_C__ritas_Garrotxa_JUNY_2021.pdf
25
Juny
2021

Memòria 2020 de Càritas Garrotxa

Difusió de la Memòria 2020 de Càritas Garrotxa. Una altra oportunitat de passar revisió a la feina que entre tots fem.
Ens emplacem a continuar fidels al nostre objectiu: fer costat a les persones més vulnerables.
Mem__ria_C__ritas_Garrotxa_2020.pdf
25
Juny
2021

Cloenda de les activitats de TALC

Aquesta setmana s'han fet les activitats de cloenda del curs dels Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural (TALC) de Càritas Garrotxa a Olot i a Sant Feliu de Pallerols.
Malgrat les dificultats imposades per les restriccions de la pandèmia, la valoració dels cursos ha sigut molt positiva. També de les dificultades se'n pot aprendre si se saben llegir i ajuden a reflexionar i a prendre decisions encertades.
La valoració de les alumnes assistents també ha sigut molt positiva i aquests dies s'han començat ja les renovacions de la matrícula per al curs que ve. 
11
Juny
2021

Aula Format fabrica prestatges per al CDA

Els alumnes d'Aula Format, dirigits pels seus professors, han construït i muntat diversos prestatges per renovar els actuals del CDA de la Garrotxa. Aquesta inicitiva tindrà continuïtat amb la construcció de més prestatges, en una segona fase. Tot ha estat construït a partir de palets reciclats del mateix CDA.
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG