MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
22
Abril
2021

Xerrada sobre les vacunes

El projecte "Fem comunitat" de Càritas Garrotxa, ha organitzat per al dimarts 27 d'abril, a les 10 del matí, una xerrada formativa sobre el tema de les vacunes a càrrec de la biòloga Cristina Pera Feixas. La xerrada és oberta a tothom, cal fer, però, reserva prèvia trucant al telèfon: 659142741.
Càritas aposta per la formació -també sobre els àmbits més quotidians- com el millor camí per atendre millor les persones més vulnerables.
 
09
Abril
2021

El projecte de Missatgeria sostenible de Càritas i Ecosol

Aquesta setmana s'ha fet difusió, per Olot TV i per la Xarxa de TV locals, del projecte de Missatgeria sostenible de Càritas i Ecosol.
Aquest és un projecte que ofereix llocs de treball a la Garrotxa, a persones vulnerables i, alhora, fa un servei a la Comunitat i al Medi ambient.
Càritas Garrotxa fa una crida a empreses, Administració i també a particulars per a què ajudin a consolidar aquesta iniciativa social, recolzant-la i fent-ne difusió.
Pots recuperar aquí l'entrevista:

http://www.alacarta.cat/fetamida/tall/missatgeria-sostenible-i-solidaria

08
Abril
2021

Interessant testimoni d'una participant de Càritas

J.Ll. Navarro ha entrevistat avui una participant de Càritas Garrotxa al programa "L'economia en el punt de mira", de Ràdio Olot.
Darrere del nom fictici de Victoria s'hi amaga la crua realitat de la violència de gènere que tantes persones -generalment dones- pateixen, massa vegades en silenci.
Aquesta dona valenta, gràcies al suport de Càritas i dels Serveis Socials podrà refer la seva vida.
Si vols recuperar aquesta interessant entrevista pot fer-ho al següent enllaç:
25
Març
2021

Càritas Garrotxa amplia les edats d'atenció a les persones grans

Els voluntaris de Càritas Garrotxa que acompanyen persones grans que pateixen solitud no volguda fan un treball que no té preu. El programa "Ser Gran en Dignitat" de Càritas amplia, a partir d'ara, les edats d'atenció a persones grans que ho necessitin, a partir de 65 anys.
Si coneixes persones que ho necessitin, informa'ns, sisplau, i ens hi posarem en contacte. (Càritas Garrotxa 972.272840).

25
Febrer
2021

Defunció de la Roser Masó

Aquests dies hem hagut de lamentar la mort de la Roser Masó: 84 anys, 25 de voluntària a Càritas Garrotxa. Una persona senzilla, afable, positiva, sempre disposada a servir de manera anònima i sense protagonismes, i amb total disponibilitat. Un gran exemple a seguir. T'estimarem sempre, Roser!
08
Febrer
2021

Renovat el conveni de col·laboració amb Olot TV

Olot TV i Càritas Garrotxa han renovat avui el seu conveni de col·laboració mitjançant el qual la televisió de referència de la comarca ofereix el seu mitjà per difondre els anuncis socials de la nostra entitat.
Càritas Garrotxa -els seus voluntaris i tècnics- es veuen enfortits per aquest suport, així com el d'altres mitjans de comunicació comarcal, perquè els dona veu i reconeixement de la tasca que entre tots duem a terme, enfront de la pobresa més propera.
06
Febrer
2021

"Apadrinar un avi" malgrat la pandèmia

El projecte "Apadrinar un avi" de Càritas Garrotxa continua ben viu malgrat les limitacions pròpies de la pandèmia i de les dificultats que suposa acompanyar persones grans de molt de risc i, a més, en residències geriàtriques.
Si bé el curs passat eren uns 60 els joves participants en 10 residències geriàtriques, aquest any només s'ha pogut desenvolupar amb una desena de joves i en dues residències de la comarca.
El que, en tot cas, no ha variat és la voluntat d'acompanyament a les persones grans que pateixen solitud no volguda.
25
Gener
2021

Estratosfèrics dona a conèixer la recaptació final del projecte

Els quatre joves organitzadors del projecte "Estratosfèrics" han donat a conèixer la quantitat recollida, finalment, en l'exitós projecte dut a terme d'enviament d'una sonda a l'estratosfera amb els desitjos de moltes persones. Els diners recollits han sigut 3.704,80€ que han donat al programa d'Acollida de Càritas Garrotxa.
Càritas ha agraït reiteradament a aquests joves emprenedors la seva iniciativa, així com també el seu entusiasme i il·lusió en un projecte que ha tingut molt ressò mediàtic i que ha convidat moltes més persones a col·laborar-hi.
17
Gener
2021

Els alumnes de 6è de Primària de l’Escola Pla de Dalt donen l’import de l’excursió de final de curs al CDA

Els alumnes de 6è de Primària del curs passat de l’Escola Pla de Dalt d’Olot, juntament amb l’AFA de l’escola, havien organitzat al llarg del curs 2019/2020, diverses activitats per recollir diners amb la finalitat de poder anar de colònies per acomiadar el curs. Donat que la crisi sanitària va impedir que fessin la sortida programada, van acordar destinar una part dels diners a la compra de llibres per al nou institut i la resta -718,35€- al Projecte del Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa (CDA). Un cop feta la donació, Càritas ha agraït la seva generositat i els ha felicitat per la maduresa expressada amb aquesta decisió tan valenta i responsable.
                                                                                                                                                                                                                                  (Foto cedida per Prisma) 

 

04
Gener
2021

Divuit ajuntaments de la comarca col·laboren amb Càritas

Divuit dels vit-i-un ajuntaments de la comarca de la Garrotxa han col·laborat econòmicament amb Càritas Garrotxa, al llarg del 2020. Ens sentim orgullosos del suport d'aquests 18 ajuntaments amb els quals hem compartit projecte i compromís contra la pobresa i l'exclusió social. Amb el suport de les institucions comarcals també som molt més forts i eficients.
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG