MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
04
Gener
2021

Voluntariat de Càritas Garrotxa

A Càritas Garrotxa hem volgut començar el nou any fent un gran aplaudiment als 200 voluntaris de l'entitat.
Parlem de més de 1.200 hores de servei i de voluntariat al mes, i de més de 14.500 hores de voluntariat a l'any.
És un gran privilegi comptar amb tot aquest potencial i impressiona pensar en el buit que quedaria si tot aquest servei algun dia es deixés de fer.
04
Gener
2021

Agraïment a les empreses col·laboradores de Càritas Garrotxa

En el moment de tancar l'any 2020, Càritas Garrotxa ha vologut fer públic el seu agraïment al centenar llarg d'empreses que durant aquest any han donat suport a Càritas Garrotxa: fent alguna aportació econòmica, comprant el SolidariSac, oferint llocs de treball, etc.
Ha estat una prova més del compromís empresarial donant suport a Càritas i confiant en el seu projecte social. Això, sens dubre, ens fa molt més forts i eficacos.
30
Desembre
2020

Publicat el Butlletí informatiu núm. 29 de Càritas Garrotxa

Publicat el nou Butlletí informatiu de Càritas Garrotxa, el número 29, de desembre de 2020.

Hi trobareu bona part de l'activitat duta a terme a la nostra Càritas al llarg d'aquests darrers tres mesos i hi percebreu, també, la força, el dinamisme i la col·laboració de moltes persones per fer possible la valuosa tasca que entre tots fem.

29_Butlleti___informatiu_C__ritas_Garrotxa_DESEMBRE_2020.pdf
22
Desembre
2020

L'Home dels Nassos del CIT col·labora amb Càritas

Aquest dilluns, al matí, s'ha fet, a la seu del Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot la presentació de la làmina de l'Home dels Nassos, obra de l'artista garrotxí Tavi Algueró i, a la tarda, a l'ajuntament, la roda premsa de presentació de l'acció del CIT, per al dia 31 de desembre, entre les 10 i 13h, a la plaça Rector Ferrer d'Olot.
Durant el matí, l'Home del Nassos es passejarà pels carrers del centre d'Olot, mentre a la parada del CIT es regalarà la litografia d'enguany que forma part de la col·lecció del Farandolàrium.
Voluntaris del CIT i de Càritas romandran a la parada i recolliran els donatius que es facin en rebre la làmina. Tots els diners recollits, el CIT els donarà a Càritas Garrotxa. 
 
14
Desembre
2020

Nou conveni de col·laboració amb Ràdio Olot

Un any més, Ràdio Olot i Càritas Garrotxa han signat un conveni de col·laboració, mitjançant el qual Ràdio Olot es compromet a difondre les falques i els espots publicitaris elaborats per l'equip de voluntaris de Càritas que inclouen les principals accions gestionades per Càritas així com la difusió dels missatges socials derivats dels programes d'atenció a les persones que Càritas Garrotxa du a terme.  
14
Desembre
2020

Les alumnes de TALC a Sant Feliu participen a la Ruta del Pessebre


Els grups de TALC de la Garrotxa, tant els tres d’Olot com el de Sant Feliu de Pallerols, estan a la recta final del primer trimestre amb una valoració molt positiva de la seva trajectòria en aquests mesos tan complicats.
En el marc de l’acció comunitària, el grup de Sant Feliu ha participat, aquest any, en la Ruta del Pessebre que es fa al municipi. Així, s’organitzà una activitat conjunta entre les alumnes i les responsables del Pessebre per explicar el projecte i demanar la seva implicació. L’acció concreta ha estat la confecció d’uns tapissos, tant cosits com pintats, amb bons desitjos de les alumnes per tota la població. Després, una de les voluntàries, els ha unit fent diversos murals. El resultat serà una parada més en el recorregut de la ruta.
04
Desembre
2020

Donació d'Energy Tools a Càritas Garrotxa

Petits gestos fan grans coses. Avui, Energy Tools ha fet entrega a Càritas Garrotxa dels 650€ recollits a la guardiola dels cafès que l'empresa posa a  disposició dels treballadors.
Un senzill gest quotidià que sumat a la d'altres ha fet possible una aportació generosa als programes socials que Càritas desenvolupa.
26
Novembre
2020

L'ajuntament d'Olot recolza econòmicament el projecte d'acollida de Càritas

L'ajuntament d'Olot ha reconegut la tasca de Càritas Garrotxa, i en concret del programa d'Acollida, i l'ha impulsat amb una aportació econòmica de 15.000€. Arran de la davallada d'ingressos patida per Càritas per la impossibilitat de realitzar algunes activitats programades per a la captació de recursos, per culpa de la pandèmia, l'ajuntament d'Olot ha decidit fer aquesta aportació econòmica a Càritas Garrotxa per garantir la continuïtat de la seva activitat social, i particularment del programa d'Acollida.
26
Novembre
2020

Nou cicle de xerrades d'Accions Comunitàries

El dia 9 de desembre s'inicia, amb la primera de les xerrades, el nou cicle de conferències de les accions comunitàries del projecte "Fem comunitat" de Càritas Garrotxa.
El tema proposat per les participants és el de les al·lèrgies, i comptarà amb la formació de la Dra. Rosa Figueres.
Càritas entén que la formació és la millor manera de potenciar l'empoderament de les persones assistents a aquest projecte, per això mira de desvetllar entre elles la necessitat d'aprendre, sempre a partir dels seus propis interessos i necessitats.
16
Novembre
2020

Donatiu a Càritas del Pessebre Vivent de Joanetes

El Pessebre Vivent de Joanetes ha fet entrega de la seva aportació a Càritas Garrotxa, per valor de 4.000€.
Amdues entitats signen anualment un conveni de col·laboració de manera que el Pessebre Vivent, fa anualment una donació a Càritas, en funció del nombre d'entrades venudes en cada edició del Pessebre. Càritas Garrotxa, per la seva part, es compromet a donar a conèixer aquesta donació i a posar de manifest el compromís solidari de tots els participants del Pessebre, fent costat a l'acció social de Càritas Garrotxa.
 
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG