MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
29
Octubre
2020

Fem Comunitat segueix amb les passejades pels entorns de la comarca

Les sortides de "Fem Comunitat" continuen endavant amb les degudes mesures de protecció, pels entorns de la comarca. Aquests dijous, a les colades basàltiques de Sant Joan les Fonts. Un tresor paisatgístic que tenim a tocar i que, fins avui, era desconegut per totes les participants.
22
Octubre
2020

Lluèrnia amb Càritas i Càritas amb Lluèrnia (i 2)

Continua la venda de lluèrnies per al festival de la llum d'aquest any i de suport a Càritas Garrotxa.
Per adaptar-nos al nou format de Lluèrnia d'aquest any, la venda de lluèrnies per a Càritas també es prorrogarà fins al 28 de novembre.
Recordem els punts de venda: tots els llocs habituals de venda del setmanari La Comarca d'Olot, Oficina de Turisme d'Olot, Pastisseria el Cacau i Fleca Ca la Nàsia.
Encén la teva llum per il·luminar Lluèrnia i en contra de la pobresa!
19
Octubre
2020

Pensant en un nou projecte: El Pretaller

A Càritas Garrotxa no ens oblidem de les persones amb més dificultats d'inserció laboral. Per això estem treballant, des de fa algunes setmanes, en el disseny d'un nova formació adreçada a persones que es troben en aquesta situació de vulnerabilitat: El Pretaller.
Es tracta d'oferir una formació intensiva que inclou: alfabetització elemental, coneixement oral de la llengua, formació laboral, i especialització laboral específica (en aquest primer any en l'àmbit de la neteja).
El curs constarà de més de 400h de formació, durarà un any i inclourà tres dies intensos de formació a la setmana.
En aquests moments s'està treballant per acabar de dissenyar el projecte, el seu finançament, selecció de l'alumnat, etc., amb la voluntat que, per al gener, es pugui iniciar ja la formació.
14
Octubre
2020

Es reprenen a Càritas els Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural

Aquest octubre, hem reprès -amb assistència de gairebé 40 alumnes- els Tallers d'Acollida Lingüìstica i Cultural (TALC), adaptant espais, metodologia i amb un nou impuls a l'aprenentatge de les noves tecnologies.
14
Octubre
2020

Importància dels programes laborals de Càritas

A Càritas Garrotxa, hem notat petits canvis en la tipologia de participants als programes laborals. Darrerament, s'estan acostant a Càritas nous perfils que no hi arribaven els últims anys, per això seguim treballant des de l’orientació laboral atenent les persones des d'una perspectiva integral i molt individualitzada. Cada persona és diferent i necessita processos diferents, respectuosos, però eficients.
09
Octubre
2020

Butlletí Informatiu núm. 28 de Càritas Garrotxa

Amb l'arribada del nou curs, us enviem un nou Butlletí informatiu de Càritas Garrotxa, el núm. 28. És important que tots coneguem la feina que es du a terme amb la col·laboració de tots i cada un de vosaltres.

També ens sembla interessant que tots conegueu la tasca que es desenvolupa en accions i programes de la nostra Càritas en els quals potser no hi esteu directament implicats.

Molta confiança i molta força a tots en aquesta etapa complicada de la pandèmia.
28_Butlleti___informatiu_C__ritas_Garrotxa_OCTUBRE_2020.pdf
07
Octubre
2020

Lluèrnia amb Càritas i Càritas amb Lluèrnia

"Lluèrnia amb Càritas i Càritas amb Lluèrnia". Comença la campanya de distribució i venda de lluèrnies per il·luminar la important festa de Lluèrnia que, com és sabut, aquest any es farà de forma extensiva durant tot un mes, per evitar concentracions.
Càritas disposa de diversos punts de venda d'espelmes: els habituals de distribució del setmanari La Comarca; el matí del dissabte 17 d'octubre, als exteriors de la Pça. Mercat d'Olot; en alguns bars i en els punt d'informació de Lluèrnia.
Il·luminem Lluèrnia en la lluita contra la pobresa!
06
Octubre
2020

Donatiu de Terra de Remences a Càritas Garrotxa

El Club Ciclista Bas (Terra de Remences) ha lliurat a Càritas les aportacions voluntàries fetes per molts esportistes en la darrera Marxa Cicloturística, en el moment de fer la inscripció.
Els organitzadors de la Marxa proposaven als inscrits de fer una col·laboració econòmica, a alguna entitat social de les proposades.
Càritas Garrotxa ha agraït a l'entitat el seu compromís vehiculant la solidaritat dels esportistes.
06
Octubre
2020

Parada de Càritas Garrotxa al Mercat de Besalú

Avui, dimarts, ha sigut el primer dia de la parada de Càritas Garrotxa al Mercat setmanal de Besalú. Els voluntaris de Càritas a Besalú hi venen productes fabricats als Cosidors socials de Càritas i Ecosol. Els voluntaris estan satisfets de la resposta de la gent al primer dia. També serem presents a la Botiga al Carrer  que se celebrarà a la vila el proper diumenge, 11 d'octubre.
 
 
03
Octubre
2020

Arrenca amb força "Estratosfèrics"

Estratosfèrics. L'l'il·lusionant projecte solidari de 4 joves garrotxins ha arrencat amb força. Fins al dia 17 d'octubre, data en què es vol fer l'enlairament del coet a l'estratosfera, en el marc de Lluèrnia, es poden escriure els desitjos a l'Oficina de Turisme d'Olot o bé online a: www.estratosferics.com.
L'acció inclou l'aportació mínima de 3€ per a Càritas Garrotxa. També s'hi poden fer aportacions de 5€ (dos desitjos); 10€ (inclou el regal d'una mascareta); de 15€ (inclou el regal d'una bossa d'Estratosfèrics); de 20€ (inclou el regal d'una mascareta i d'una bossa d'Estratosfèrics).
Tots els productes de regal s'han confeccionat al Cosidor social de Càritas Garrotxa i Ecosol.
 
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG