MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
12
Desembre
2019

Noves activitats nadalenques de l'alumnat de TALC

L'altre grup d'alumnes de TALC han realitzat, també, aquestes darreres setmanes, la seva proposta d'activitats per a l'ambientació nadalenca. Unes pràctiques pensades amb la doble voluntat d'exercitar-se en la pràctica de la llengua i alhora, també, fer una aproximació als costums culturals de la nostra comunitat d'acollida.
09
Desembre
2019

Renovat el conveni amb el Pessebre Vivent de Joanetes

Un any més, el Pessebre Vivent de Joanetes i Càritas Garrotxa han renovat el seu conveni de col·laboració, aprofitant l'acte de la presentació del cartell del Pessebre d'aquest any, obra de l'artista local Nina Bach.
Càritas ha agraït a la Junta la constància d'aquesta important col·laboració que afegeix un plus, el solidari, a una activitat popular, social i de país com és la de "fer pessebre". 
 
09
Desembre
2019

Càritas Garrotxa és present al Mercat de Nadal d'Olot

Un any més, Càritas Garrotxa s'ha fet present a la Fira del Pessebre del Mercat de Nadal d'Olot, amb una parada a la Plaça Major, durant els tres dies de fira -6, 7 i 8 de desembre-. Gràcies al treball dels voluntaris i a les donacions d'algunes empreses, Càritas ha recaptat 1.650€ per donar suport al desenvolupament dels seus programes socials.
A més, no cal dir-ho, ser present en una fira tan concorreguda ha permès difondre el missatge de Càritas i fer avinent la tasca dels seus voluntaris i tècnics en la lluita contra la pobresa.
29
Novembre
2019

Renovació del conveni de col·laboració amb Ràdio Olot

Per setè any cosecutiu, Ràdio Olot i Càritas Garrotxa han renovat el seu conveni de col·laboració, mitjançant el qual la ràdio de referència de la Garrotxa emetrà les diverses falques publicitàries que Càritas li ofereixi. Aquestes falques promocionaran les accions en les quals Càritas Garrotxa hi participa o bé organitza directament per tal de recaptar fons per al desenvolupament dels projectes socials de l'entitat.
Ràdio Olot posarà, també, totes les facilitats per tal de difondre els missatges de Càritas a partir d'entrevistes, notícies o altres formats radiofònics.
28
Novembre
2019

Visita d'alumnes del Petit Plançó al CDA

Seguint amb la programació acordada, els alumnes de 4t de Primària de l'Escola Petit Plançó han visitat, a Olot, les instal·lacions del CDA de la Garrotxa per tal de rebre les explicacions dels tècnics de Càritas sobre el seu funcionament. Més endavant, aquests mateixos alumnes realitzaran treballs d'ambientació de la botiga del CDA, amb cartells alusius als productes que s'hi poden adquirir.
28
Novembre
2019

La Jornada solidària de Castellfollit pensa en Càritas

Castellfollit de la Roca va celebrar el passat diumenge una Fira Solidària amb la voluntat de fer donació a Càritas Garrotxa dels beneficis obtinguts.
L'Ajuntament de la població, organitzadora de l'esdeveniment, es va felicitar de l'èxit de la fira i va fer la donació a Càritas dels 700€ obtinguts en els diversos actes que s'hi van dur a terme.
Càritas va agrair aquest donatiu i va fer avinent la destinació dels diners aconseguits, que es destinaran al desenvolupament dels nous programes (Cosidor i Missatgeria sostenible), així com als dos programes de la Gent Gran.
27
Novembre
2019

Renovació del conveni de col·laboració entre Olot TV i Càritas Garrotxa

Olot Televisió i Càritas Garrotxa han renovat, per 7è any consecutiu, el conveni de col·laboració que permet visualitzar les activitats i iniciatives que impulsa la nostra entitat amb l’objectiu que la població prengui consciència de la realitat social de la comarca.
La Televisió de la Garrotxa es compromet a emetre gratuïtament diferents espots de publicitat que produeix Càritas Garrotxa on s’expliquen els projectes i les accions que s’estan portant a terme. Olot Televisió també es compromet a fer un seguiment de les accions que impulsa Càritas Garrotxa, ja sigui a través del canals habituals com, també, a través d’alguns programes que s’emeten per les diferents televisions locals de Catalunya i que estan adherides a La Xarxa.

21
Novembre
2019

L'alumnat de TALC prepara el Nadal

Les participants als Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural de Càritas Garrotxa (TALC) ja han començat a realitzar activitats preparatòries i d'ambientació del Nadal.
És bo que, dins de la línia de treball comunitari, les participants a aquests cursos, a més a més de l'aprenentatge de la llengua, realitzin també, activitats inclusives i de coneixement de la cultura i les tradicions del nostre país. Unes activitats que, a més, reforcen el mateix aprenentatge de la llengua catalana.
21
Novembre
2019

Formació dels joves d’Apadrinar un Avi

Aquest dimecres es va fer la formació dels joves participants al programa "Apadrinar un Avi". Gairebé la totalitat dels 60 joves de 15-16 anys, inscrits aquest curs al programa -provinents d'instituts d'Olot i Besalú- van assistir a la formació que es va dur a terme ahir a la tarda a Càritas Garrotxa i van escoltar atentament les recomanacions d'Ester Celda, metgessa i especialista en atenció a la gent gran. La formació consistia, també, a donar recursos i estratègies de com encarar el tracte amb persones grans amb una dilatada experiència i saviesa, però que ara viuen una etapa de la vida amb limitacions físiques i a vegades mentals, alhora que pateixen una certa solitud no desitjada.
14
Novembre
2019

Roda de premsa de presentació del Gran Recapte de la Garrotxa

Aquest dijous, a la sala de Plens de l'Ajuntament d'Olot s'ha fet la roda de premsa de presentació de la nova edició del Gran Recapte de la Garrotxa, que començarà el dia 16 de novembre i es tancarà el proper 12 de desembre.
A la sessió explicativa hi han participat la Regidora d'Acció Social de l'ajuntament d'Olot en substitució de la Regidora d'Acció Social del Consell Comarcal de la Garrotxa, la tècnica del Consorci d'Acció Social i coordinadora del Gran Recapte i el president de Càritas Garrotxa.
S'hi ha fet esment de les novetats d'aquest any, de temes de voluntariat i d'altres aspectes organitzatius i de logística a tenir en compte, però sobretot s'ha fet una crida a la ciutadania a implicar-se en accions solidàries a la comarca i en concret en el Gran Recapte, com una mostra més de compromís pels altres.
La jornada central del Gran Recapte, a Olot, es farà el dissabte, 23 de novembre.
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG