MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
01
Març
2024

Desgravacions fiscals per als donatius socials

És important recordar, de tant en tant, el percentatge de desgravació que permet descomptar-se en el cas de les donacions de persones físiques que signin declaracions de renda positives.
Tenir en compte aquesta informació pot ajudar a incentivar donatius que, més enllà de l'actitud generosa, també pot fer que molts donants s'adonin que es poden beneficiar d'uns estalvis reals.
Així, per exemple, un donatiu de 250€ fet a Càritas permet deduir-ne 200, d'euros. És a dir un 80% de la donació.
25
Febrer
2024

Cirquem ofereix un fantàstic espectacle al Teatre Principal d'Olot

El Teatre Principal d'Olot s'ha omplert avui per assistir a la 1a edició del Cirquem. Aquest 1r any hi han participat 7 companyies professionals i amateurs (totes de la comarca de la Garrotxa) que han ofert un espectacle amè, d'alt nivell i molt entretingut que ha agradat molt a tots els assistents.
 
22
Febrer
2024

Visita al cementiri municipal d'Olot

Alumnat de diversos programes de Càritas Garrotxa han visitat aquest dijous el cementiri municipal d'Olot. Un espai que acull les despulles de ciutadans respectant les seves creences i cultures.
Una visita imprescindible per fer una reflexió amb profunditat sobre la vida i la mort.
20
Febrer
2024

Formació del SOC a alumnat de Càritas Garrotxa

Alumnes del Pretaller i del Servei d'Orientació Laboral de Càritas Garrotxa han seguit avui una formació a càrrec de dos tècnics del SOC (em Quim i la Carme) que ha ajudat les participants a prendre més consciència, amb realisme, dels reptes i de les exigències del món laboral.
15
Febrer
2024

Cirquem, el nou espectacle de circ ja és a punt

Aquest diumenge, 25 de febrer, a les 5 de la tarda, al Teatre Principal d'Olot, tot a punt per al CIRQUEM. Un espectacle de circ variat, d'altíssim nivell i solidari amb Càritas Garrotxa. Un conjunt d'actuacions artístiques preparades per set grups diferents, i pensades per al públic de totes les edats.
Vine a veure-ho. Ens ho passarem bé.
06
Febrer
2024

Xerrada informativa per explicar Càritas

Avui s'ha dut a terme a l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa una xerrada informativa, organitzada pel Consorci d'Acció Social de la Garrotxa (CASG), per explicar què és i què fa Càritas i qui hi pot accedir, sempre amb voluntat de servei.
Les persones assistents s'ha mostrat interessades i receptives a conèixer quin és el fonament d'una institució que n'havien sentit a parlar o fins n'havien sigut usuàries, però que, en el fons, desconeixien del tot.
01
Febrer
2024

La majoria de les persones ateses per Càritas passen greus dificultats econòmiques

De la difusió del darrer Butlletí informatiu de Càritas Garrotxa se'n desprenen algunes dades que no es poden passar per alt.
Així per exemple: Un 60% de les persones ateses per Càritas el 2023 no treballava. I el 30% que treballava no arribava a cobrir les necessitats bàsiques.
31
Gener
2024

Assemblea de l'alumnat de TALC

L'alumnat dels Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural (TALC) de Càritas Garrotxa, periòdicament, celebren assemblees per escoltar tothom i per crear espais de participació, generar complicitats i implicar tothom en la seva formació i en la presa decisions. En diem fer treball comunitari.
28
Gener
2024

Atencions al Servei d'Acollida de Càritas Garrotxa

El servei d'acollida de Càritas Garrotxa ha acompanyat 135 famílies al llarg del 2023. Són les dones les que majoritàriament venen a demanar ajuda com a portaveus de la família o com a principals afectades per les càrregues familiars.
28
Gener
2024

Publicat el Butlletí informatiu núm. 37 de Càritas Garrotxa

Aquest setmana, Càritas Garrotxa ha fet l'enviament del seu Butlletí informatiu, el número 37 de Càritas Garrotxa.
Com en edicions anteriors, aquest butlletí posa de manifest la tasca que entre tots fem de suport a les persones més vulnerables. Un compromís que a voltes és silenciós i pot semblar invisible, però que esdevé imprescindible per a moltes persones que així han pogut rebre el suport necessari per tirar endavant enmig de les seves dificultats.
Butllet___informatiu_n__m_37_de_C__ritas_Garrotxa_Gener_2024.pdf
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG