MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
18
Octubre
2015

La UEO fa donació a Càritas Garrotxa de l’import de l’entrada del partit de pretemporada

Aquesta setmana la Unió Esportiva Olot ha fet entrega a Càritas Garrotxa de la recaptació del partit amistós d’aquest estiu contra el Nàstic de Tarragona. D’aquesta manera, el club referma els seus compromisos socials i es mostra obert a properes col·laboracions amb Càritas.
 
El partit contra el Nàstic es va disputar a l’Estadi Municipal el passat 16 d’agost i més enllà del resultat (1-1), el més important va ser el caràcter solidari de la jornada. Hi van posar el seu granet de sorra els aficionats, els dos clubs, els mateixos jugadors i fins i tot l’estament arbitral.
17
Octubre
2015

El grup d'artistes 9ART pensa en Càritas per la Fira de Sant Lluc d'Olot

El grup "9Art" format pels artistes: Enric Rubió, Tomàs Vilà, Fermí Colomer, Ventura Julià, Joan Colomer, Francesca Escobar, Xavier Bisbe, Lluís Perramon i Joan Abras, ha decidit fer donació solidària del 30% de les vendes que facin els dies de l'exposició de les seves obres a la Capella de Sant Ferriol. Per aquesta ocasió han pensat en Càritas Garrotxa com a receptora de la seva donació.
L'exposició romandrà oberta durant els dies 16 i 17 d'octubre, amb motiu de la Fira de Sant Lluc d'Olot. 
03
Octubre
2015

Anna Legares fa donació a Càritas dels drets d'autor de la seva novel·la

Avui dissabte, el periodista Joan Manel Robles ha fet la presentació, a Can Trincheria d'Olot, de la novel·la d'Anna Legares Cererols, Les vides de Carma, de l'editorial Seleer.

La novel·la, que també ha estat comentada per la seva autora en l'acte de presentació, és una obra molt sensible i crua alhora, que, més enllà de la ficció, conté notables trets autobiogràfics. La protagonista, la Carma, veu la seva vida seriosament condicionada per la malaltia de la fatiga crònica.

L'Anna Legares, qui darrerament s'ha iniciat com a voluntària de Càritas Garrotxa, ha fet donació, en l'acte de presentació, dels drets d'autor de la seva obra a Càritas Garrotxa.
02
Octubre
2015

Els mitjans de comunicació de la Garrotxa renoven els seus convenis amb Càritas Garrotxa

OlotTV i Ràdio Olot han renovat, per tercer any consecutiu, els seus convenis de col·laboració amb Càritas Garrotxa. A aquestes dues entitats cal sumar-hi el setmanari La Comarca i el diari El digital de Girona, així la majoria de les ràdios local de la comarca, que també han ofert el seu suport a Càritas.
 
La col·laboració dels mitjans de comunicació consisteix en la inclusió dels espots, falques o anuncis gràfics que elaboren un equip de voluntaris de Càritas Garrotxa, en els seus mitjans respectius.
 
Tanmateix tots es mostren receptius a incloure, també, en els seus formats, i dintre de les seves possibilitats, tots els continguts que la nostra Càritas els proposi, així com fer-se ressò de les notícies relacionades amb l’àmbit de la preocupació pels més desfavorits.
25
Setembre
2015

Tornaboda solidària a les Festes de Besalú

La Tornaboda de la fi de les Festes de Besalú d'quest any ha volgut solidaritzar-se, també, amb Càritas Garrotxa.
Com estava anunciat, la recaptació total del tiquets venuts a la berenada popular, conjuntament amb algunes altres aportacions (gairebé 900€, en total), s'han lliurat, íntegrament, a la nostra Càritas per ajudar les persones més necessitades.
La Tornaboda d'enguany ha estat una festa molt lluïda, amb participació , sobretot de gent gran, que han pogut fruir d'una excel·lent ballada de sardanes i d'un berenar ben complet. 
22
Setembre
2015

Butlletí informatiu de Càritas Garrotxa de Setembre de 2015

La nostra voluntat és que tingueu la màxima informació de l'acció social que està duent a terme la nostra Càritas i del conjunt de l'activitat que s'hi realitza.
09 Comunicació voluntaris i col·laboradors SETEMBRE 2015.pdf
22
Setembre
2015

Lluèrnia col·labora amb Càritas

El grup organitzador de Lluèrnia ha ofert a Càritas Garrotxa tots els diners que es puguin obtenir amb la venda a 1€ dels llantions que s'adquireixin per il·luminar  la ciutat des de cada casa. La invitació a la gent porta l'eslògan de "Posa una lluèrnia al balcó", i vol ser una col·laboració amb Càritas per fer costat als programes socials de la nostra entitat i alhora una invitació a la gent a fer un senzill gest de complicitat, adquirint una lluèrnia i col·locant-la al balcó o finestra de casa seva durant la realització dels actes que s'han preparat per al dissabte 7 de novembre.

Podeu trobar més informació a:
www.lluernia.cat
https://www.facebook.com/Lluernia
https://www.flickr.com/search/?text=lluernia
twitter: @lluernia
https://vimeo.com/108881165
 
Logo Lluèrnia2015.jpg
19
Setembre
2015

El C.E. Besalú orgnaitza una partit a benefici de Càritas

El C.E. Besalú, en compliment del conveni signat amb Càritas Garrotxa, i aprofitant la festa major de Besalú, ha organitzat el seu partit anual, memorial Joan Quei, a benefici de Càritas. En aquesta ocasió el contrincant ha estat, també, la UE Olot de 2aB, un altre club compromès amb Càritas Garrotxa.

La recaptació de taquilla, conjuntament amb la col·laboració afegida pel club ha estat lliurada a Càritas per ajudar les persones més necessitades, mitjançant el desenvolupament dels programes de l'entitat.
03
Setembre
2015

Riudaura col·labora amb el Programa d'Aliments

Dissabte 30 d'agost, més de 90 persones van respondre a la crida de Riudaura per col·laborar amb el Programa d'Aliments de Càritas Garrotxa, Consorci d'Acció Social i Creu Roja, fent una pedalada "contra la fam".
Els diners recollits a les inscripcions es destinaran a la compra d'aliments per al CDA de la Garrotxa.
01
Setembre
2015

Artistes i compradors fan costat a Càritas Garrotxa

El Centre de Psicologia de la Casica de l’Obrador, a Mieres, que dirigeix la Sra. Maria del Mar García, i l’equip de col·laboradors que li han fet costat, el pintor Enric Rubió, la Sra. Laura Porquet, i altres, han coordinat la trobada d’artistes i simpatitzants de l’art que ha tingut lloc el passat 29 d’agost en aquesta casa de Mieres.
 
La trobada “Cool Art 2015” tenia per finalitat potenciar artistes i les seves obres, discutir sobre l’art i alhora crear un espai distès i agradable de tertúlia i d’intercanvi. Aquest primer esdeveniment, va incloure, també, una subhasta solidària d’obres d’art -donació d’una trentena d’artistes de diversos punts d’Espanya.
 
Els diners recollits -uns 2.000 euros- s’han lliurat a Càritas Garrotxa per donar suport als diferents programes que la nostra entitat desenvolupa.
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG