MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
15
Desembre
2023

Regals de Nadal del Cosidor de Càritas i Ecosol

El cosidor de Càritas i Ecosol a la Garrotxa han preparat lots de productes molt interessants per fer bonics regals i alhora solidaris, en aquestes diades nadalenques.
Els productes oferts són tots artesanals, d'una gran qualitat, elaborats amb materials reciclats i confeccionats al taller social ubicat als locals de Càritas Garrotxa. Són sens dubte un bon regal per a aquestes festes.
15
Desembre
2023

Trobada de Nadal del voluntariat d'En Bona Companyia

Aquesta setmana s'ha dut a terme la trobada de Nadal del voluntariat del programa "En Bona Companyia" de Càritas Garrotxa. Hi han assistit molts voluntaris de Càritas, alguns d'ells hi han pogut participar conjuntament amb les persones acompanyades.
Aquest programa desenvolupa, al llarg de l'any, una tasca impagable fent companyia a una persona gran que viu sola i que pateix solitud.
Les dates nadalenques són un moment molt sensible per fer palesa aquesta realitat invisible que, malauradament, massa persones grans pateixen de manera silenciosa.
11
Desembre
2023

Joves de l'IE Besalú fan formació per al programa Grans Moments

Un grup de joves de l'Institut Escola de Besalú han seguit una formació per a iniciar, properament, l'acompanyament a una persona gran dins del programa "Grans Moments" de Càritas Garrotxa. Un projecte que facilita un intercanvi intergeneracional que enriqueix mútuament ambdues parts.
11
Desembre
2023

Xerrades informatives a joves dels instituts

Aquestes setmanes s'han reprès les xerrades informatives a joves de secundària dels instituts de la Garrotxa per presentar-los "Càritas": què és, que s'hi fa, quins són els seus objectius, quines accions s'hi duen a terme en favor de les persones més vulnerables...
Necessitem la il·lusió i la utopia dels joves per transformar la realitat del nostre món.
04
Desembre
2023

Presentat el cartell del Pessebre Vivent de Joanetes 2023

Aquest cap de setmana l'organització del Pessebre Vivent de Joanetes van fer pública la presentació del cartell de la nova edició del 2023. Hi va assistir la junta en ple, la dissenyadora del cartell (Maria Puntí) i representants de Càritas Garrotxa, receptors de la col·laboració social que el Pessebre Vivent fa cada any.
El Pessebre Vivent de Joanetes torna, un any més, amb nova empenta, amb novetats i amb l'estil peculiar que els caracteritza i que els ha portat a ser considerat entre els millors Pessebres Vivents del país.
En el mateix acte es va signar, per un any més, la renovació del conveni de col·laboració entre Càritas Garrotxa i el Pessebre Vivent.
 
01
Desembre
2023

Recollida solidària de productes d'higiene femenina

Amb motiu del "Campionat d'Europa d'Hoquei Femení sobre Patins", que se celebrarà a Olot entre els dies 4 i 9 de desembre, l'organització promou una RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE PRODUCTES D'HIGIENE FEMENINA, per al Centre de Distribució d'Aliments de la Garrotxa (CDA).
Moltes gràcies per la iniciativa i moltes gràcies, també, per avançat, a tots aquells que hi participareu.
01
Desembre
2023

Grups d'alumnes de TALC visiten la biblioteca d'Olot

Els diversos grups del Taller d'Acollida Lingüística i Cultural (TALC) han visitat, aquests dies, la bilioteca d'Olot per tal d'apropar les alumnes a aquest espai cultural i facilitar que hi puguin accedir amb regularitat i normalitat.
La cultura és la gran eina d'empoderament que ens obra les portes per actuar amb llibertat i autonomia. 
28
Novembre
2023

Voluntaris de Càritas a Besalú molt implicats en el Gran Recapte

El passat cap de setmana, el Gran Recapte també es va viure amb intensitat en molts pobles de la comarca de la Garrotxa.
Un bon nombre de voluntaris de Càritas a Besalú es van implicar activament, en col·laboració amb l'ajuntament, en la gestió de la campanya en el seu municipi. La seva aportació va ser imprescindible per a la bona marxa de l'activitat social i per a la recollida, classificació i emmagatzematge de les 15 caixes de productes recollits.
23
Novembre
2023

Envasada de les nous del SolidariSac

Aquestes setmanes un bon nombre de voluntaris col·laboren activament, i en diversos torns, en la fase d'envasat de les nous del SolidariSac. Es preveu que la setmana que ve ja es podrà cloure aquesta fase del projecte i començar a fer la distribució de les comandes.
Són moltes i diverses les persones que fan aquest treball silenciós, però d'una gran utilitat per a la cobertura econòmica d'una bona part de l'activitat social que fan altres voluntaris en els diferents projectes d'atenció a persones vulnerables.
22
Novembre
2023

Tallers formatius al CDA de la Garrotxa

Aprofitant la presència dels usuaris del Centre de Distribució d'Aliments, també s'aprofita per difondre petites píndoles formatives que capacita les persones asistents per treure més profit dels productes que se'ls ofereixen.
Aquestes setmanes es fan sobre sobre com fabricar sucs vegetals de manera casolana, simple i saludable.
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG