MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies

Garrotxa > Notícies

Vols rebre les notícies al teu correu? Fes clic aquí
21
Novembre
2023

No t'emboliquis

"No t'emboliquis". Amb aquest lema es du a terme entre els dies 18 i 26 de novembre la SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS. Càritas Garrotxa i Ecosol hi participen oferint dos tallers a una quarantena de persones assistents, donant a conèixer diferents possibilitats d'aprofitament d'objectes que podríem considerar que eren de rebuig.
19
Novembre
2023

Presentació de la nova edició del Gran Recapte a la Garrotxa

Aquest setmana s'ha dut a terme la presentació de la nova edició del Gran Recapte a la Garrotxa en el marc de l'INS Montsacopa d'Olot, aprofitant la bona participació de molts joves d'aquest centre com a voluntaris i voluntàries en l'acció solidària del proper cap de setmana, 25 i 26 de novembre.
17
Novembre
2023

Xerrada formativa: "Menopausa, alimentació i autocura"

Dimecres que ve, dia 22 de novembre, es durà a terme una nova xerrada formativa als locals de Càritas Garrotxa. En aquesta ocasió el tema serà: "Menopausa, alimentació i autocura". Anirà a càrrec de la Yasmina Garcia, i començarà a les 16,30.
La formació és gratuïta i oberta a tothom i no cal fer inscripció prèvia.
16
Novembre
2023

Bona assistència a la formació sobre "Menstruació, alimentació i autocura"

Aquest dijous s'ha dut a terme, als locals de Càritas Garrotxa, l'anunciada xerrada formativa sobre "Menstruació, alimentació i autocura".
Un bon nombre de persones s'han beneficiat dels consells i de les pautes saludables donades per la Yasmina Garcia. Una interessant formació que ha potenciat els bons hàbits alimentaris i una salut activa per contrarrestar actituds i comportaments que lentament poden comportar la pèrdua del benestar o dur directament a emmalaltir.
10
Novembre
2023

Xerrada sobre "Menstruació, alimentació i autocura"

El proper dijous 16 de novembre, a 2/4 de 5, i als locals de Càritas Garrotxa, tindrà lloc la xerrada "Menstruació, alimentació i autocura" a càrrec de Yasmina Garcia.
La xerrada forma part de les activitats formatives del CDA i està organitzada conjuntament pel Centre de Distribució d'Aliments de la Garrotxa i el SIAD.
Aquessta formació està oberta a tothom i no cal fer inscripció prèvia.
09
Novembre
2023

Venda d'espelmes per a Lluèrnia 2023

Aquest dissabte, 11 de novembre, entre quarts de deu i quarts de dues del matí, voluntaris de Càritas Garrotxa es col·locaran als dos accessos de la Plaça Mercat d'Olot per facilitar la compra d'espelmes per a il·luminar la nit de Lluèrnia del mateix dia.
La compra de lluèrnies, a banda de col·laborar amb la festa de la llum de Lluèrnia, aporta recursos econòmics a Càritas Garrotxa per al desenvolupament dels seus programes socials en favor de les persones més vulnerables.
 
08
Novembre
2023

Continua a la venda "La Moixina. Una geografia emocional"

Continua a la venda a les llibreries d'Olot i a l'Oficina de Turisme LA MOIXINA. UNA GEOGRAFIA EMOCIONAL, d'en Miquel Macias. Un llibre atemporal, d'una gran riquesa literària i escrit per un expert que transmet coneixement i sensibilitat pel Medi Ambient.
La seva venda ajuda, també, al desenvolupament dels projectes socials de Càritas Garrotxa.
05
Novembre
2023

Lluèrnia amb Càritas i Càritas amb Lluèrnia

Aquest 2023, un any més, Lluèrnia, el festival de la llum, col·labora amb Càritas aportant-hi els beneficis de la venda de les espelmes.
Fem una invitació a tothom a gaudir d'aquest esplèndid festival, a deixar-se sorprendre per la seva màgia, col·laborant alhora amb Càritas amb la compra de les espelmes que il·luminin tots els racons de la població.
05
Novembre
2023

El projecte del SolidariSac avança a pas ferm

El nou projecte del SolidariSac 2023 avança a pas ferm. Si bé des de fa mesos s'ha estat treballant en la confecció de les bosses, les etiquetes, confirmar comandes, etc. aquesta setmana s'ha fet un nou pas endavant amb la descàrrega de les nous comprades a Crespià. La setmana que ve ja s'iniciarà la fase d'envasat i tot seguit ja es podran començar a servir a les empreses i particulars. El SolidariSac és un projecte social que aporta molts recursos a Càritas gràcies a la col·laboració desinteressada de desenes de voluntaris.
30
Octubre
2023

Obertes les inscripcions a la formació del CDA: "Menjar per estar bé"

El CDA ofereix una formació, gratuïta i oberta a tothom, sota el títol de: "Menjar per estar bé".
Aquest cop es farà on line per Google meet, el dies 6, 7, 8 i 9 de novembre de 10 a 12.
La formació anirà a càrrec de Yasmina Drölma.
Per participar-hi i rebre l'enllaç per accedir-hi, cal fer inscripció prèvia per WhatsApp al 686.82.79.16.
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Històric de notícies
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG